El Gra convoca el concurs audiovisual "Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran"

Els joves interessats tenen temps fins al dia 15 de març per presentar-hi curtmetratges

21 de Febrer 2018
+
S'ha convocat la quarta edició del concurs de curtmetratges i projectes audiovisuals "Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran", adreçat a joves de 12 a 35 anys de Granollers i la comarca per estimular la creació audiovisual. El termini per presentar-se acaba el 15 de març i és possible participar-hi de manera individual o en grup d'un màxim de 4 persones. 
 
"La Gala d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran" se celebrarà el dijous 22 de març al Gra. El concurs inclou tres categories: de 12 a 17 anys, de temàtica lliure; i de 18 a 24 i de 25 a 35, els treballs de la qual s'hauran d'inspirar en l'expressió "tocar la pera".  
 
Un jurat integrat per coneixedors del sector atorgarà tres premis consistents en passis dobles per a tres mesos a les projeccions del Cineclub de l'Associació Cultural, abonaments a la plataforma audiovisual Filmin i dotacions econòmiques de 200 €, en material audiovisual en la categoria 12-17 i en metàl·lic per a les altres dues. La menció especial "En Pantalla Gran" consistirà en la projecció del curtmetratge reconegut en el marc d'una sessió del Cineclub, a més de 100 € en material audiovisual. 
 
Els treballs es presentaran a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC, c. Sant Josep, 7), en horari d'atenció al públic (de dl. a dj., de 8.30 a 19 h i dv. de 8.30 a 14 h).  
 
Més info i bases: www.grajove.cat